14.12.09

Clash of the Titans en HU Popprijs

We hebben weer 2 optredens achter de rug.
Het was wel even wat stressend, omdat we opeens een zangeres miste, maar het is gelukkig goed gekomen.
Nadja heeft delen van de tweede stem gedaan en Floor heeft gewoon overal eerste stem gezongen.

Donderdag 3 december was dan de Clash of the Titans. Toch wel erg zenuwachtig, maar gelukkig ging het optreden lekker! Voor het eerst 2 nieuwe nummers gespeeld; Searching for Thomas en Love of my life. Gingen heel erg lekker!
Een greep uit het juryrapport:

De eerste band van een nieuw seizoen Clash of the Titans bestaat uit vijf jongedames met leuke, springerige poprock. Er is goed nagedacht over pakkende structuurtjes, hooks en breaks in de liedjes. Schrijven ze die allemaal helemaal zelf? Petje af! Pluspunten voor het bierdrinken; de avond was nog niet halverwege of ze kwamen al om een vol krat vragen. Achteraf ook de enige band van de avond waar de invloeden, citaten en referenties er niet duimendik bovenop liggen.

Donderdag 10 december was de HU Popprijs. Erg vroeg aanwezig, maar daardoor hoefde we niet zo te haasten en ging alles gewoon lekker op z'n gangetje.
Toch ging niet alles geheel lekker. Nadja was nog steeds ziek en had die dag nog hoge koorts. Toen we begonnen met spelen, ging er iets mis met de basversterker. Gelukkig was dit na enkele seconden alweer opgelost. Maar na het eerste nummer viel de gitaarversterker uit. En moest er een nieuwe worden aangesloten. Toch maar een nummertje zonder gitaar gespeeld. En uiteindelijk kwam Myriam er gewoon weer bij.
Een greep uit het juryrapport:

Hier worden we vrolijk van. Catchy meezingers, leuke samenzang en een zeer talentvolle dame op bas. Ladies Decision heeft een supergoede interactie, onderling en met de zaal en een zeer professionele werkhouding. Met deze band haal je een feestje in huis. Dit is zeker een band voor de toekomst!

We hebben dan wel niet gewonnen, maar deze juryrapporten maken toch alles goed!
Erg leuke optredens weer.
Op naar 17 december!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten