24.4.11

CD-release geslaagd! Maar ook treurig nieuws..

Zaterdag 16 april was het dan zover, onze cd-release.
De gasten werden verwelkomd in de IJsbreker met een gave en spetterende vuurshow van Balls, Hoops 'n Beats! Daarna werd iedereen gegrepen door de prachtige nummers van Mateo Alvarez. Hij heeft iedereen wel een beetje geraakt met zijn covers én eigen nummers die hij solo ten gehore bracht met een gitaar, en zijn stem.
Toen was het eindelijk zover! Het was tijd voor onze allereerste set. We werden geweldig aangekondigd door Marije (zij was onze spontane, nuchtere en humoristische gastvrouw van de avond), waarna we eindelijk beginnen. Wat was het geweldig om weer op het podium te staan! We speelden drie sets waarin we alleen eigen nummers hebben gespeeld, zowel de nummers van de cd, maar ook nieuw werk!
Tussen de sets door was er ook nog van alles te doen. Zo werden er die avond heerlijke hapjes uitgedeeld dankzij de sponsoring van Albert Heijn, Ed Oosterbeek heeft bandjes verkocht voor het goede doel en Josine Vermeij heeft de indrukken van het publiek op creatieve wijze weergegeven.
Na de eerste set was het tijd voor een modeshow! Andrea Koelink en Nadja Geskus hebben hun creativiteit benut en hadden outfits gemaakt van huishoudartikelen. Zo waren er op de catwalk modellen te bewonderen gehuld in bijvoorbeeld vuilniszakken, aluminiumfolie en boterhamzakjes! Er werd een futuristische sfeer neergezet waarbij de modellen de prachtige kleding goed tot hun recht lieten komen.
Daarna was het alweer tijd voor de tweede set, de zaal was lekker vol en de nieuwe nummers vielen goed bij het publiek! Na de tweede set was er een kleine verassing, Ladies Decision taart! Dankzij Menso van Hornsveld kon het publiek genieten van vijf heerlijke taarten met daarop een foto van de band! Die zijn natuurlijk allemaal opgegaan voor we verder gingen met de allerlaatste set. Die set hebben we echt alles gegeven wat we in ons hadden. Het publiek was geweldig en ging samen met ons helemaal los!
Na onze toegift hebben we de avond met een heel goed gevoel afgesloten.

Wij hebben enorm van deze avond genoten en willen dan ook iedereen bedanken die er bij was en ook iedereen die meegeholpen heeft om dit allemaal mogelijk te maken!


Helaas hebben we na de cd-release een pijnlijk besluit moeten nemen.
Vanwege blessureleed kan toetseniste Sascha Maarhuis niet langer deel uitmaken van Ladies Decision.
We vinden dit allemaal heel vervelend, maar moeten helaas verder zonder haar.

Vandaar dat we nu op zoek zijn naar een nieuwe toetseniste, maar..
ook naar een extra gitariste!

Ben jij van het vrouwelijk geslacht, rond de 20 jaar en heb je zin om Ladies Decision aan te vullen?!
Of ken je iemand waarvan je denkt dat zij ons bandje compleet maakt?
Stuur dan een mailtje naar info@ladiesdecision.nl!

Liefs Ladies Decision

Geen opmerkingen:

Een reactie posten