2.1.14

Treurig nieuws

Met grote teleurstelling willen wij jullie melden dat onze zangeres Nicky Stouwdam de band zal gaan verlaten. Gezien wij met onze platendeal en de promotie van ons nieuwe album Not Otherwise Specified steeds drukker worden is het voor haar helaas niet meer te combineren met haar studie. Daarnaast is Nicky er achter gekomen dat ze haar zangkwaliteiten liever en beter kwijt kan in een andere muziekstijl, waardoor het voor haar moeilijk is om de nummers van Ladies Decision te zingen. Wij wensen haar veel succes met haar studie en verdere muzikale carrière!

Nicky zal nog wel mee doen met de CD-Release party op 11 januari. Dit zal dus het laatste optreden zijn van Ladies Decision samen met Nicky. Kom dus allemaal nog een keer kijken naar Ladies Decision in deze samenstelling!

Er komt naast dit slechte nieuws ook goed nieuws aan. Houd ons goed in de gaten want de komende 4 dagen gaat dit bekend gemaakt worden!!!

Dan willen wij jullie allemaal nog een gelukkig nieuw jaar wensen en we hopen jullie bij één (of meer) van onze shows in 2014 te zien!!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten