28.7.09

Clash of the Coverbands

Ladies Decision in 1e Halve Finale Utrecht/Flevoland
van ‘The Clash of the Cover Bands 2009’
‘The only road to Paradiso’ !!!

We staan op zaterdag 3 oktober a.s. in MC De IJsbreker in Leusden in de 1e Halve Finale van de grootste landelijke bandcompetitie van Nederland: The Clash of the Cover Bands, The only road to Paradiso!!! Van de vele honderden inschrijvingen zijn de ruim 300 geselecteerde bands nu live beoordeeld door een vakjury en het publiek. En zo staan wij binnenkort, als Runner-Up van één van de vele voorrondes, in de 1e Halve Finale van onze regio! We hebben dus al 2 selectierondes overleefd, maar nu gaat het écht beginnen. Tijdens de Halve Finale wordt ons hele optreden opgenomen. Als wij ons weten te plaatsen voor de Regio-Finale, wordt van het beste nummer een single geproduceerd. Met deze live-single komen we in ‘The Clash Hitlijst’ op de website van The Clash of the Cover Bands: www.theclashofthecoverbands.com, waar vanaf 1 oktober dagelijks gratis gestemd kan worden. De uiteindelijke No.1 in ‘The Clash Hitlijst’ krijgt ‘The Clash Hitlijst Award 2009/2010’ en wordt ook nog eens uitgenodigd voor een optreden tijdens het grootse jaarlijkse festival ‘Leidseplein LIVE’. Dus vanaf nu zijn jullie aanmoedigingen en steun van extra groot belang in deze afvalrace!!! Dus schrijf in je agenda de dag waarop het moet gaan gebeuren: zaterdag 3 oktober! Vanaf 19.30 uur start onze Halve Finale in het schitterende poppodium in Leusden: De IJsbreker!

Samen met nog vijf andere bands (Souk Ma Lens, The Classix, Purple Cow, Heron en Dr. Phil) gaan we dan voor een plaats in de Regio-Finale van Utrecht/Flevoland, die ook plaats gaat vinden in De IJsbreker in Leusden. Drie bands plaatsen zich voor de Halve Finales: de nummer 1 bij de vakjury (de vakjury bestaat uit vertegenwoordigers van o.a. platenmaatschappijen, boekingsbureau’s en vakmedia), de nummer 1 gekozen door het publiek d.m.v. stembiljetten en de band die in beide categorieën gezamenlijk het hoogste scoort buiten de twee winnaars. Iedereen die op zaterdag 3 oktober aanwezig is, mag namelijk een stem uitbrengen op zijn/haar favoriete band. En dan bedoelen we natuurlijk Ladies Decision!!!

Als we de Regio-Finale bereiken (en dat doen we natuurlijk…), komen we bij de laatste stap voor het heilige podium van Paradiso. In deze Regio-Finale strijden de negen beste bands uit onze provincie om twee plaatsen in de Landelijke Halve Finales, die in Poptempel Paradiso in Amsterdam worden gehouden! Het lijkt nu misschien nog toekomstmuziek, maar wanneer wij alles uit de kast halen en jullie met z’n allen op zaterdag 3 oktober a.s. met spandoeken en al in De IJsbreker aanwezig zijn om ons te steunen, komen we zeker een heel eind!

Vanzelfsprekend mogen jullie het moment dat wij worden uitgeroepen tot winnaar van onze Halve Finale niet missen. Zorg dus dat je bij dit spektakel bent en bestel snel jouw kaart (tevens stembiljet) bij Manou! Manou kun je bereiken via 0616009505 of ladies_decision@live.nl. Met hoe meer mensen we als band komen, hoe voordeliger de kaarten per saldo worden! Omdat de uitslag aan het einde van de avond (rond 01.15 uur) direct bekend gemaakt wordt, lopen jullie wel het risico dat het érg gezellig kan worden…!!!

Daarnaast moeten we ook snel het aantal kaarten doorgeven aan The Clash of the Cover Bands. Aangezien de andere bands ook hun vele fans mobiliseren, en er voor elke band een beperkt aantal kaarten gereserveerd is, moeten we er snel bij zijn!! Met jullie erbij spelen we zeker de pannen van ’t dak en kunnen we jullie over een tijdje uitnodigen voor Paradiso…..!!!

See ya in MC De IJsbreker in Leusden!!!!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten