23.3.10

Nieuwe site en project Rock & Roll

Beste Fans,

Allereerst willen we jullie verwijzen naar onze nieuwe site; www.ladiesdecision.nl
We zijn namelijk erg trots op het eindresultaat!

Afgelopen zaterdag speelde Ladies Decision op het Refreshment Festival in de Verfrissing in Baarn. Dit was een super gezellige avond, samen met bands als Aestrid en More Cowbell. Bij deze willen we van de gelegenheid gebruik maken om Remmert Velthuis te bedanken, die de hele avond heeft georganiseerd.

Ook hebben we afgelopen week op de tafel gezeten met de organisatoren van het Grafisch Lyceum, met wie we het project ‘Rock en Roll’ gaan uitvoeren. Wat dit allemaal inhoudt zal binnenkort te lezen zijn op de site, maar het wordt in ieder geval héél tof!!

Deze week wordt wederom een drukke week, met als hoogtepunt ons studiobezoek van aankomende vrijdag. Toen we in 13 maart in de IJsbreker speelden met de CD release van Slew Jones zijn er opnames gemaakt voor onze dvd en vrijdag zullen we een aantal nummers opnemen die hier aan toegevoegd worden. Ook hierover zal binnenkort meer te lezen zijn.

Heb je zin om ons (weer) een keer te zien optreden? Kom dan 17 april naar DIOK in Leiden, waar we spelen met Shaken Not Stirred die daar hun afscheidsconcert zal geven. Tevens willen we iedereen uitnodigen om op 22 april te komen dansen in de Kalvertoren in Amsterdam! Hou de agenda in de gaten voor meer informatie.

Hopelijk tot snel!

Liefs,
Ladies Decision

Geen opmerkingen:

Een reactie posten