4.5.10

Onze avonturen in April en het opnemen van een CD

We hebben weer een zeer drukke, intensieve maar zeker gezellige maand achter de rug! Een groot hoogtepunt was ons allereerste akoestische optreden ooit, op 13 april in Tivoli de Helling! Dit was een zeer unieke ervaring.
Bij het optreden dat daarop volgde moesten we helaas afscheid nemen van Shaken not Stirred, de band van de vader van Myriam en Nadja. We willen ze bij deze bedanken dat we bij hun afscheidsconcert aanwezig mochten zijn. We hebben van jullie genoten! Ook hebben we opgetreden in de Kalvertoren in Amsterdam en zijn er foto’s gemaakt voor de Gooi en Eemlander.
Deze maand hebben we ook voor het eerst afgesproken met Margo. Margo gaat met ons een videoclip opnemen, bij ons nummer Get out! We hebben hier echt super veel zin in en gaan binnenkort om de tafel zitten om het script te bespreken.


Tevens zijn we afgelopen weekend de studio ingedoken om onze allereerst CD op te nemen!
In het weekend van 1 en 2 mei hebben wij zo’n 20 uur doorgebracht in de Starsound Studio te Utrecht. Het was voor ons de eerste keer dat we in een professionele studio hebben opgenomen. De eerste dag hebben we besteed aan het opnemen van de Drums en de Bas. We hebben het voor elkaar gekregen om vijf nummers op te nemen;

- Get out!
- Searching for Thomas
- Love of my life
- Second Secret
- Fairytale

De volgende dag was het de beurt aan de Myriam en Sas en ook zij hebben het geflikt om alle nummers op te nemen! We hebben nu dus voor vijf nummers alles instrumentaal opgenomen en we hebben nog een studiodag waarop we zang en percussie gaan opnemen! Waarschijnlijk wordt het feest nog groter en kunnen we onze overige nummers (Get rid of you en For you) ook op de cd zetten. Klein probleem waarbij we jullie hulp misschien kunnen gebruiken; we hebben nog geen albumnaam. Heb je een goed idee? Laat dan een krabbel achter in het gastenboek of stuur een mailtje naar ladies_decision@live.nl

Liefs, Ladies Decision

Geen opmerkingen:

Een reactie posten