27.5.10

Een maand vol feest!

Twee maanden vol feestjes, is waarschijnlijk de beste manier om de maanden mei en juni te omschrijven. Zo hadden we al de overwinning in Highlands en ons optreden op Soestvrijstaal. Daar mogen we dan nu nog een overwinning aan toe voegen; namelijk MyKalvertorenpop. We hebben 2x zoveel stemmen als de 2e band ontvangen dus we willen iedereen die fanatiek of minder fanatiek heeft gestemd heel erg bedankt!!

Verder is het voor ons nu allemaal echt begonnen. Zo zijn de eerste scènes van onze videoclip Get out! geschoten. We hebben samen met Margo een script geschreven en hier al een aantal opnames voor gemaakt. Vooral de scène met het kussengevecht was heel hilarisch. Foto’s hiervan zijn op Facebook en binnenkort ook op de website te vinden. 30 mei is de laatste opnamedag en voor de vakantie is onze allereerst videoclip af!!

We zijn klaar met onze opnames en gaan we deze week mixen! Na vier dagen bloed, zweet, tranen en vooral heel veel wachten zit het er op en hebben we vijf nummers opgenomen. Het is een wonder, maar Wout heeft het met ons uitgehouden en gaat nu zelfs twee dagen met ons mixen. Uiteindelijk komen al onze nummers op de CD die dus Get out! gaat heten.

Voor de CD is natuurlijk een mooi boekje nodig en hiervoor hebben we de moodboards gezien. Door het Rock ’n Roll project van het Grafisch Lyceum hadden wij de luxe om dinsdag maar liefst 10 verschillende ontwerpen te zien. Hier hebben we feedback op gegeven en tijdens onze cd presentatie op 23 juni moeten we één uiteindelijk ontwerp kiezen en deze wordt dan 500x gedrukt!

Tevens komen er weer een aantal optredens aan, kijk hiervoor in de agenda op onze website. Liefs, Ladies Decision

1 opmerking:

  1. Awesome! Wil heel graag de cd en de clip zien! Goudguppen, wat een toffe maanden ;)

    BeantwoordenVerwijderen