17.5.10

Ladies Decision staat op IJsselpop!

Ladies Decision heeft de voorrondes van IJsselpop gewonnen! Maar laten we bij het begin beginnen. Afgelopen week was weer heerlijk druk. Zo hebben we onder andere met Margo het script van de clip van het nummer Get out! doorgenomen. We zijn allemaal heen enthousiast en als de kleine punten van feedback verwerkt zijn, gaan we er mee aan de slag. We hebben er super veel zin in!

Afgelopen zaterdag (15 mei) hebben we opgetreden op het Soestvrijstaal Festival in Cabrio. Dit was heel gezellig. ’s Avonds hadden we een optreden in IJsselstein en daar zit eigenlijk een grappig verhaal aan vast.

Highlands, IJsselstein is een kroeg met de slogan ‘Hard to find, harder to forget’ en niets is minder waar. Hier speelde we vorige week voor het eerst. Omdat ze ons zo leuk vonden mochten we terug komen en wel op zaterdag avond, om deel te nemen aan de voorrondes voor IJsselpop voor schoolbandjes. We hadden ons niet ingeschreven en we zijn al helemaal geen schoolband, maar daar wilden ze wel een uitzondering voor maken. Aangezien we ’s middags op Soestvrijstaal speelden en daarna daar moesten werken, konden we ook niet op tijd aanwezig zijn en meedoen aan de loting in Highlands, maar ook dit bleek niet zo’n probleem te zijn. De situatie werd dus als volgt;
Ladies Decision komt om 23.20 Highlands binnen. Alle bands hebben al gespeeld en het was wachten tot wij er waren. Binnen vijf minuten zijn we opgebouwd en spelen we een show van een half uur. Na 10 minuten komt de jury terug en die heeft unaniem besloten dat wij hebben gewonnen!! Daar moest natuurlijk nog wel even een drankje op worden gedronken, maar binnen een uurtje zaten we weer in de auto op weg naar huis.

We hebben een geweldig weekend gehad en we kunnen niet wachten op wat de volgende week ons gaat brengen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten