1.6.10

Even bijkomen!

Alles begint eindelijk heerlijk weer op zijn pootjes terecht te komen en de grootste drukte hebben we achter de rug. De opnames voor de CD zijn klaar, net als de opnames voor de videoclip. Afgelopen weekend hebben we fanatiek de laatste scènes gefilmd. Hiervoor willen we graag al het publiek bedanken dat hierbij aanwezig was en ervoor heeft gezorgd dat het resultaat (hopelijk) geweldig is geworden. Als alles volgens plan verloopt is de clip over twee weken gemonteerd en zal hij op de website (www.ladiesdecision.nl) te zien zijn, net als op de myspace (www.myspace.com/ladiesdecision), de hyves (www.ladiesdecision.hyves.nl ) en onze facebook.

Komende week is gelukkig vrij rustig. Aanstaande donderdag (de 3e) hebben we de fotoshoot voor ons CD boekje, wat in houdt dat we in vier uur tijd tien verschillende fotoshoots moeten doen, aangezien er tien groepjes studenten bezig met het ontwerpen van een CD boekje. We zijn heel benieuwd hoe dat allemaal gaat lopen.
Daarnaast treden we aanstaande zaterdag op in de Pekingtuin te Baarn, op het All+Together festival. Het wordt heerlijk weer dus zorg dat je rond 20.00 in de pekingtuin aanwezig bent en komt genieten van een hoop muziek, hapjes, drankjes maar vooral gezelligheid!

Naast het opnemen van de videoclip op vrijdag avond en de gehele zondag hebben we zaterdag ook opgetreden in de Gonz in Gouda. Dit was waarschijnlijk één van de meest hilarische optredens die we hebben gehad en we willen graag al het personeel van de Gonz bedanken voor hun enthousiasme. We zijn uitgenodigd om nog een keer terug te komen, dus was je afgelopen zaterdag niet aanwezig, kom dan sowieso de volgende keer wel kijken!

Liefs, Ladies Decision

Geen opmerkingen:

Een reactie posten