4.7.10

Vakantie!

Deze maand hebben we weer drie optredens achter de rug. Begin deze maand traden we op in de Pekingtuin in Baarn op het All Together Festival. Het was onwijs lekker weer en het publiek was lekker aan het dansen.

Eind deze maand hebben we echter twee hele andere optredens gehad. Zo hebben we op 23 juni onze pré CD-release gegeven in Tivoli de Helling. Deze avond moesten we uit een hoop verschillende ontwerpen ons uiteindelijke CD-boekje kiezen. Onder druk van het Grafisch Lyceum docententeam is het ons uiteindelijk gelukt en zijn we erg trots op het uiteindelijke ontwerp. Om dit, aan iedereen die hier belangstelling voor heeft, te presenteren zal er na de zomervakantie een officiële CD-release komen. Hou de website in de gaten voor meer informatie.

Twee dagen na onze pré CD-release hebben we voor het eerst opgetreden op een basisschool. Dit ter gelegenheid van het 60 jarig bestaan van de Marijkeschool in Hillegom. We wisten niet zo goed wat we van dit optreden moesten verwachten, maar we hebben nog nooit zo'n enthousiast publiek gehad. De kinderen zongen lekker mee en zeker het schoollied, wat we hadden ingestudeerd, viel erg in de smaak! Ook de polonaise werd met veel plezier gelopen. Na ons optreden hebben we op verzoek van de leerlingen een handtekeningensessie gehouden. Ook dit viel erg in de smaak. Sommige kinderen kwamen zelfs nog een keer langs voor handtekeningen, waardoor we uiteindelijk bijna een uur lang handtekeningen hebben gezet op buiken, blaadjes, benen en armen. Aldus; een geslaagd optreden!

Na deze drukke maand, zijn we toe aan vakantie! Manou, Nadja, Myriam en Sascha zullen samen twee weken naar Spanje gaan. Floor zal twee weken in Italië verblijven. En Julian, onze manager, heeft eindelijk eventjes rust! Hierdoor zullen jullie helaas eventjes niets van Ladies Decision horen, maar zodra we terug zijn, kunnen jullie weer genieten van heel veel Ladies Decision.

Liefs, Ladies Decision

Geen opmerkingen:

Een reactie posten