1.8.10

Terug van vakantie!

Ladies Decision is weer terug van vakantie. Floor heeft zich twee weken vermaakt in Italië en Sascha, Nadja, Myriam en Manou hebben Spanje onveilig gemaakt. We hebben natuurlijk een heleboel leuke dingen meegemaakt en een van de hoogtepunten was ons optreden in Palamos, Spanje. Een van de dieptepunten was dat Floor haar enkel had gekneusd, gelukkig is ze weer hersteld en helemaal klaar om de show te stelen.

Verder werden we in de vakantie gebeld door onze manager Julian Peeters dat we in het meidenblad de Fancy komen. 25 augustus komt de 9e editie van dit jaar uit met daarin een grote productie over bekende en onbekende talenten in verschillende vakgebieden. De Fancy heeft ons hiervoor uitgekozen en een interview afgenomen wat 25 augustus met foto in het blad zal verschijnen.

Nu we allemaal weer terug zijn gaan we weer hard aan de slag. Zo gaan we veel nieuwe nummers schrijven en oude nummers verder uitwerken en zijn we bezig met het organiseren van onze CD release. Zodra hier meer over bekend is krijgen jullie het natuurlijk als eerste te horen! Verder hebben we er weer een aantal optredens bij, dus houd de agenda in de gaten en kom zien, kijken en luisteren.

Liefs, Ladies Decision

Geen opmerkingen:

Een reactie posten