18.8.10

Druk bezig!

De vakantie is stiekem nog bezig en daar maken wij natuurlijk goed gebruik van. Zoals jullie de vorige keer konden lezen zijn we bezig met het schrijven en uitwerken van zeven nieuwe nummers en dat gaat goed! We zijn blij met al het nieuwe materiaal en kunnen niet wachten om dit ook aan het publiek te presenteren. Jullie zullen echter nog moeten wachten tot de CD release, want pas dan spelen we deze nummers voor het eerst.

We hopen deze week meer duidelijkheid te kunnen verschaffen over de release. Dinsdag gaan we met elkaar om de tafel zitten om naar zaaltjes en een geschikte datum te kijken. Zodra we meer informatie hebben horen jullie het natuurlijk als eerste. Als je een geschikt zaaltje weet, of bijvoorbeeld een heel tof idee hebt voor de aankleding van de release, mail dan even naar info@ladiesdecision.nl.

Doordat het vakantie was hebben we lange tijd niet kunnen optreden, maar binnenkort kun je ons weer overal bekijken. Zo spelen we 27 augustus in Lokaal Vredebreuk in Den Haag, 4 september ’s middags in Baarn en ’s avonds in Den Dolder en 18 september op IJsselpop. Kijk in onze agenda voor meer informatie en hopelijk zien we je bij een van onze optredens!

Liefs, Ladies Decision

P.S.: nog meer leuk nieuws; woensdag (de 25e) komt de 9e editie van De Fancy uit, met daarin een artikel over ons! Ren dus snel naar de winkel om ‘m te kopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten