30.8.10

Ladies Decision in de Fancy!

Het schooljaar is weer begonnen, ook voor ons! Nadja begint dit jaar met haar fotografie opleiding, Myriam met Sociaal Pedagogische Hulpverlening en Manou en Floor aan hun vierde en laatste jaar Pedagogiek. Sascha gaat dit jaar aan de slag met onder andere een cursus Japans en een cursus sterrenkunde.

Dit betekend echter niet dat we het te druk krijgen voor de muziek! Aankomend weekend kan je maar liefst 2x genieten van Ladies Decision op één dag. Zaterdag 4 september spelen we van 15.00-15.40 op het SVB Podium in de Oranjestraat in Baarn en 's avonds spelen we van 20.00-21.00 op Dolders PopPodium in Den Dolder. Dit ligt direct naast het station en is dus gemakkelijk te bereiken. Extra leuk is dat we deze dag voor het eerst een aantal nieuwe nummers spelen en hebben we in Den Dolder een special act, waar we lekker niets over gaan verklappen.

Over de CD release kunnen we helaas nog geen nieuwe informatie verstrekken. We hebben afgelopen week wel een aantal zaaltjes naast elkaar gelegd, maar we hebben nog geen besluit kunnen nemen. Wel kunnen we natuurlijk vertellen dat het helemaal te gek gaat worden, met een heleboel nieuwe eigen nummers die we nog nooit eerder hebben gespeeld en een zeer gevarieerde randprogrammering. Zodra we meer weten horen jullie het natuurlijk als eerste!

Heb je het 4 september nou te druk om te komen kijken, check dan onze agenda voor overige optredens.

Liefs, Ladies Decision

Ps. Afgelopen woensdag is de Fancy uitgekomen met een artikel over ons, op pagina 78. Heb je 'm nog niet in je bezit, ren dan snel naar de winkel en koop Fancy nr. 9 voor maar 2,95!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten