7.8.10

Nieuw materiaal!

We zijn allemaal weer terug van vakantie en aangezien we nog een paar weken vrij hebben, hebben we alle tijd om te werken aan onze nieuwe nummers. Zoals u/je waarschijnlijk wel weet komt na de zomer onze eerste CD Get out! uit met daarop zeven eigen nummers. Inmiddels zijn we bezig met het schrijven en uitwerken van nog eens zeven eigen nummers. Deze zullen allemaal voor het eerst te horen zijn op de CD releasse. Dus zorg dat je hier bij bent!

Tevens is onze manager nu een week op vakantie, dus we moeten nog even wachten met het bekendmaken van nieuwe optredens, maar deze komen er zeker aan. We zijn hard bezig met het regelen van optredens zodat u/je ons na de vakantie weer vaak kunt komen bekijken. Hou de website in de gaten voor meer informatie en wanneer we bij u/jou in de buurt spelen.

Ook komt zo snel mogelijk meer informatie over de CD release online. Aangezien het nog onduidelijk is waar we deze precies zullen houden, kunnen we helaas nog niets zeggen over de plaats en datum. Hou er rekening mee dat dit rond november het geval zou zijn en dat voor begin september alle benodigde informatie online zal staan.

Liefs, Ladies Decision

Geen opmerkingen:

Een reactie posten