7.9.10

Weer fijn aan het optreden!

Deze week was weer lekker ouderwets druk. We hebben gewerkt aan een aantal nummers die we gaan spelen op de release en hard gezocht naar een zaaltje. De kans is groot dat deze gaat plaatsvinden in Het Vechthuis in Utrecht, maar dat is nog niet helemaal zeker dus ga er nog niet voor de deur liggen!

Verder hebben we zaterdag twee optredens gehad. ’s Middags traden we om 15.00 op tijdens het Cultureel Festival. Tijdens het opbouwen stroomde het publiek vol en tijdens ons optreden was de hele Oranjestraat dat langskomend publiek eigenlijk gedwongen werd om ook te komen kijken. Nadat we de spullen weer in de auto hadden gezet, zijn we met z’n alle een hapje gaat eten bij de familie Geskus en om 20.00 mochten we weer aan de bak in Den Dolder ter gelegenheid van het Dolders PopPodium. Iedereen was een uur lang lekker aan het meedansen en zingen, mede door het gastoptreden van Marjon Wensink, de moeder van Floor, die een nummer heeft meegezongen. Dit was een groot succes.

De volgende dag was er geen tijd om bij te komen, want ’s middags kregen we bezoek van Jonh van den Borne van de Clash of the Coverbands. We hebben in de vorige ronde de wildcard gewonnen waardoor we nu in de halve finale staan. John kwam een kijkje nemen en heeft ons enkele tips gegeven voor ons optreden op 9 oktober in de IJsbreker in Leusden.

De komende week zal in het teken staan van het schrijven van teksten, het opnemen van nummers, veel repeteren en zaterdag 11 september vanaf een uurtje of 10 een optreden in Café Achter de Linden in Baarn. Kijk voor meer informatie in onze agenda of laat een berichtje achter in het gastenboek.

Liefs, Ladies Decision

Geen opmerkingen:

Een reactie posten