14.9.10

Nieuwe nummers in de maak

Afgelopen week hebben we hard gewerkt aan zowel eigen nummers als nieuwe covers.
Dinsdag is Mr. Wonderbra opgenomen en afgelopen zondag hebben we twee eigen nummers ingestudeerd.
Deze zullen, zoals eerder gezegd, voor het eerst te horen zijn op onze CD release. De release zal plaatsvinden in het Vechthuis in Utrecht, alleen over de datum kunnen we nog niet meer informatie vrijlaten. Dinsdag ochtend zal onze manager naar het Vechthuis gaan om het een en ander rond te krijgen en jullie zijn natuurlijk die eerste die hier meer over te horen krijgen.
Hou voor de zekerheid heel november maar vrij!
Afgelopen zondag hebben we tevens een nieuwe ballad voor de band uitgekozen. Na veel overleg is er uiteindelijk gekozen voor STEREO met het nummer Still Here. Benieuwd wat we er van hebben gemaakt, kom dan op 9 oktober naar de IJsbreker in Leusden, want dan doen we mee aan de Halve Regio Finale van de Clash of the Coverbands. Verder zijn we bezig met Brick By Boring Brick van Paramore.

Heb je meer behoefte aan eigen werk, kan je 9 oktober niet komen of kan je niet genoeg van ons krijgen? We spelen aanstaande zaterdag op IJsselpop in IJsselstein, nadat we overtuigend en unaniem de voorronde hadden gewonnen. We spelen waarschijnlijk rond 13.00, maar hou de agenda in de gaten want de gehele line-up is helaas nog niet bekend. Op 2 oktober spelen we om 20.30 in de Winston Kingdom in Amsterdam, nadat we één van de drie winnaars van My Kalvertorenpop zijn geworden.

Hopelijk zien we jullie bij een van onze optredens verschijnen!
Liefs, Ladies Decision

Geen opmerkingen:

Een reactie posten