19.9.10

IJsselpop

Deze week was eigenlijk een lekker rustig weekje. Iedereen is weer in het ritme van school; vroeg opstaan en op tijd naar bed (tenminste dat proberen we haha).
Er is op de radio aardig wat aandacht aan ons besteed betreffende IJsselpop. Afgelopen donderdag zijn er een aantal nummer gedraaid op radio RTV9 en na afloop van ons optreden op zaterdag hebben we een live radio interview gegeven. We hebben onder andere verteld over onze nieuwe CD, wat voor nummers we schrijven en wat het inhoudt om met vijf meiden in één band te zitten. Aangezien het een live interview was is het helaas nergens terug te luisteren.
Het optreden zelf op IJsselpop was zeer geslaagd. We speelde als derde band en waren de hoofdact van 'de schoolbands'. Dit kwam doordat we in mei een keer optraden in Highlands, IJsselstein. Daar vonden ze ons zo leuk dat ze ons graag een keer terug wilde zien en we als uitzondering mee mochten doen met de voorronde voor IJsselpop, die eigenlijk alleen bedoeld was voor schoolbands. We kwamen vijf minuten voor ons optreden binnen in Highlands (aangezien we daarvoor net een optreden op Soestvrijstaal in Soest hadden gehad) maar we wonnen unaniem de wedstrijd!

Afgelopen zaterdag dus IJsselpop. Het weer was helemaal geweldig, de sfeer was gezellig en het publiek enthousiast. Extra applausje is hier gepast voor onze gitariste Myriam. Zij heeft namelijk ontstoken pezen in haar rechter pols, maar ze heeft alsnog de hele show uitgespeeld! Dat stellen we allemaal heel erg op prijs.

Tot slot kunnen we jullie vertellen dat volgende week eindelijk de datum van onze CDrelease bekend wordt gemaakt! Hou de site dus in de gaten voor meer informatie.

Liefs, Ladies Decision

Geen opmerkingen:

Een reactie posten