5.10.10

Slecht nieuws

Helaas moeten we dit blog beginnen met erg slecht nieuws. Vorige keer konden jullie lezen dat we trots waren op Myriam, omdat ze met ontstoken pezen heeft opgetreden op IJsselpop. Helaas bleken het geen ontstoken pezen te zijn in haar pols, maar RSI en Scoliose. Dit is een verkromming van de rug (wervelkolom) waardoor er één of twee bochten ontstaan. Waarschijnlijk heeft de Scoliose, in combinatie met Myriam's werk, gitaar spelen en werken achter de computer RSI veroorzaakt. Gevolg hiervan is dat we alle optredens tot december hebben moeten afzeggen. Dit is natuurlijk jammer, maar we vinden het op dit moment belangrijker dat Myriam de tijd krijgt om rust te nemen. Afgelopen maandag heeft ze röntgenfoto's laten maken van haar rug en ze krijgt fysio, dus we hopen dat ze snel weer kan spelen!
De rest van de band blijft ondertussen door repeteren en is bezig met het schrijven van nieuwe nummers. Zodra er meer nieuws is, horen jullie het
natuurlijk als eerste.


Dan is er gelukkig ook nog positief nieuws; de datum voor de CD release is bekend!! Voor ons dan, jullie zullen nog héél even geduld moeten hebben en dan komt de officiële uitnodiging online te staan. Ook komt er dan een formulier voor de voorverkoop van kaarten online.


Hou de website dus in de gaten voor meer informatie.
Liefs Ladies Decision

Geen opmerkingen:

Een reactie posten