11.8.11

Ladies Decision is terug!

We hebben er allemaal lang op moeten wachten, maar Ladies Decision is terug!

Zondag 31 juli hebben we een fotoshoot gehad met fotograaf Sas Terpstra en visagiste Madvhi Sahti. We hebben zowel individuele foto's als groepfoto's gemaakt, omdat we die nog niet hadden met Liesbeth samen. Het eerste resultaat is op onze websites te vinden, maar meer foto's volgen zeker. We zijn heel erg tevreden met het resultaat.

Nog belangrijker nieuws is dat we weer gaan optreden!
Zaterdag 3 september spelen we op Dolders Poppodium in Den Dolder. We stonden hier ook al in 2008, 2009 en 2010 en was zo'n succes dat we dit jaar opnieuw zijn gevraagd en wordt het dus onze vierde keer op Dolders Poppodium! Tevens wordt dit het eerste optreden sinds de cd-release en het eerste optreden met onze nieuwe toetseniste Liesbeth Zomer. We zullen hier drie kwartier spelen, van 16:00 tot 17:00 (inclusief opbouwen). Een aantal nieuwe nummers waar we hard mee aan de slag zijn, zullen we hier laten horen. Hou voor meer informatie deze website en de website van Dolders Poppodium (www.dolderspoppodium.nl) in de gaten.

Op 10 september zullen we een radio-optreden geven bij Midpoint FM. Dit is live te beluisteren op www.midpointlive.nl We hebben hier al eerder gespeeld en ze wilden ons heel graag nog een keer in de uitzending hebben.

We hopen jullie allemaal de 3e in Den Dolder te zien en dat jullie naar ons luisteren op de radio op 10 september.
Houd de agenda in de gaten voor andere optredens, want die staan er zeker aan te komen.

Naast al dit goede nieuws zijn we nog steeds op zoek naar een extra gitariste. Dus ken jij, of ben jij, degene die wij zoeken? Stuur dan een mailtje naar info@ladiesdecision.nl en maak ons bandje compleet!

Liefs, Ladies Decision

Geen opmerkingen:

Een reactie posten