25.8.11

Ladies Decision wint finaleplek in 538 Demo Duel!

Een aantal weken geleden hebben wij ons nummer 'Get Out!' ingestuurd voor het 538 Demo Duel. Deze is uit vele demo's gekozen om mee te doen en daar zijn we natuurlijk al enorm trots op! Afgelopen dinsdag is een klein deel van 'Get Out!' en van een nummer van een andere artiest te horen geweest op Radio 538 en vervolgens kon er op internet gestemd worden voor de dagwinnaar! En dat waren wij! We waren helemaal nog niet op de hoogte dat we waren geselecteerd en waren dan ook heel blij verrast toen we te horen kregen dat we dagwinnaar waren geworden!!

Samen met de drie andere dagwinnaars van deze week streden we vanavond om een finale plek in het 538 Demo Duel. Hier beslist een professionele jury welke artiest z'n demo officieel mag uitbrengen als single en airplay krijgt op radio 538. Na anderhalf uur stemmen en spammen kregen we dan eindelijk het verlossende telefoontje; WE HEBBEN GEWONNEN!! En staan dus in de finale!

We zijn de eerste weekwinnaar van deze editie van het 538 Demo Duel en de komende zeven weken zullen de andere winnaars bekend worden gemaakt. Over ongeveer 10 weken zal de finale plaatsvinden op een nog onbekende locatie. Hou de website in de gaten voor meer informatie!!

En iedereen: onwijs bedankt voor het stemmen!!

Liefs, Ladies Decision



Geen opmerkingen:

Een reactie posten