6.9.11

Ladies Decision groot succes op Dolders PopPodium!

Eindelijk was het dan zover... 3 september 2011, 16.00, Den Dolder. De temperatuur was heerlijk warm, het was droog, het publiek was massaal toegestroomd. Ging het dan echt gebeuren?

Het drumstel werd opgebouwd, keyboards werden aangesloten en jack kabels werden ingeprikt. Voorzichtig werden er alvast een paar noten gespeeld. Het publiek luistert aandachtig.

We worden aangekondigd. "Het eerste optreden met toetseniste Liesbeth Zomer", "Ladies Decision staat in de finale van het 538 Demo Duel". En dan.. ons moment. Liesbeth start het intro van Miracle en er is geen weg meer terug! Ladies Decision is terug!

We speelden een set van drie kwartier en wat was het heerlijk! Eindelijk weer op het podium, eindelijk weer optreden. We hebben een aantal nummers gespeeld die nog nooit iemand live van ons had gehoord en die werden enorm goed ontvangen. Vooral ons nieuwe nummer "Dirt" kreeg veel positieve reacties.

De cd-verkoop na afloop van het optreden liep ook als een trein, we mogen volgend jaar terug komen op Dolders PopPodium en ons eerste optreden met Liesbeth was helemaal geweldig! Wat wil je nog meer?!

Wil je beelden bekijken van ons optreden op Dolders PopPodium?
Check dan 'Video' en (binnenkort) 'Pictures' op onze website!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten