21.9.11

Ladies Decision op de radio

Zaterdag 10 september waren we met Ladies Decision voor de 2e keer op bezoek bij Midpoint FM, de lokale radio zender van de Ronde Venen. Vorig jaar waren we hier ook op bezoek en dat beviel ons en de mensen bij Midpoint zo, dat we besloten het feestje nog een keer over te doen. En een feestje werd het! Wat een onwijs leuke avond hebben we gehad!

Rond een uurtje of 6 kwamen we binnen en begonnen we met het opbouwen van onze spullen en de soundcheck. Hier waren we eigenlijk vrij snel mee klaar waardoor we de optie kregen om een nummer op te nemen. Die mogelijkheid konden we natuurlijk niet laten schieten! We hebben het nummer 'Bitches!' opgenomen.
Rond 8 uur begon het programma Wzzp waarin wij vijf nummers zouden spelen. Love of My Life, This is Life, Smashed, Dirt en Bitches waren de nummers die live te horen waren op de radio en die via de livestream op beeld te volgen waren!
Tussen de nummers door werden we telkens kort geïnterviewd en heeft Manou op geheel eigen wijze het weer voorgelezen. We hebben met de crew van Midpoint FM afgesproken dat we volgend jaar weer terug komen.

Zondagmiddag 18 september hebben we een radio-interview gehad bij Nederklinkers in de Bilt. Daar hebben we vier nummers van onze cd ´Get Out!´ laten horen en we werden geïnterviewd. Het was onwijs gezellig en Conjo Vergeer, de presentator, was erg enthousiast. Ook met Conjo hebben we afgesproken dat we volgend jaar weer terug komen.

Daarna hebben we gerepeteerd en de laatste opnames voltooid van het nummer 'This is Life' in de Baques Studio in Soest. De toetsen- en gitaarpartij moesten nog worden ingespeeld en Liesbeth en Myriam hebben keihard gewerkt. Uiteraard moet er nog een mooie mix en master worden gemaakt, maar zodra die klaar zijn is het resultaat hier natuurlijk te horen!

De inspiratie voor nieuwe nummers blijft maar komen, nu de tijd nog om ze uit te werken. We hebben een heleboel ideeën liggen dus er is binnenkort veel nieuw materiaal van ons te verwachten.

Geen zin om te wachten? Aanstaande zondag zijn we live te bewonderen in Café Quispel in Baarn. Van 19.00 tot 20.00 zullen we een combinatie van covers en eigen werk spelen, dus kom vooral kijken!

Liefs Ladies Decision

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen