27.10.11

Hard aan het werk!

Op 15 oktober trad Ladies Decision op tijdens het Bockbierfestival op het Ledig Erf in Utrecht. Onder het genot van 25 verschillende Bockbieren vermaakten wij het publiek met een uur lang vrolijke muziek. Speciaal voor dit optreden hadden we de nummers Everybody Needs Somebody van de Blues Brothers en Hey Ya van Outkast ingestudeerd. Het publiek reageerde hier helemaal super op. Er werd enthousiast meegezongen en er werd gedanst. We hebben een hele gezellige avond gehad.

Afgelopen zondag was het tijd om ons te concentreren op het 538 Demo Duel. Midden december gaat waarschijnlijk de finale plaatsvinden en dan mogen we ons nummer Get Out! laten horen aan een vakkundige jury. We willen ons hier natuurlijk zo goed mogelijk op voorbereiden en hebben het nummer dan ook flink onder handen genomen. Veel zullen we niet verklappen, maar we zijn nu al mega trots op het resultaat! Zodra er meer bekend is over de datum en locatie van de finale, lees je dat hier op de website.

Komende week gaan we ons voornamelijk richten op het verder uitwerken van eigen nummers. Aangezien we een nieuwe toetseniste hebben worden vooral de toetsenpartijen onder de loep genomen. Ook zijn we bezig met het schrijven van nieuwe nummers.

Op 25 november is Ladies Decision weer live te zien en wel in Café Onder de Linden in Amersfoort. Het is dan chicknight en na ons optreden van 22.00-23.00 zullen er vrouwelijke dj's muziek draaien. Naast alle vrouwen zijn de mannen uiteraard ook meer dan welkom!

Liefs Ladies Decision

Geen opmerkingen:

Een reactie posten