3.11.11

Speciaal nummer in de maak!

Zondagmiddag hadden we de hele middag de tijd om weer te repeteren. Eerst hebben we een aantal eigen nummers opgenomen zonder toetsen, zodat Liesbeth hier een nieuwe toetsenpartij op kan bedenken. We zijn namelijk hard bezig om onze eigen nummers naar een hoger niveau te tillen, net zoals we dat hebben gedaan met Get Out!, het nummer waarmee we in de finale van het 538 Demo Duel staan.

Na deze opnames hebben we ons gericht op een nieuw nummer. Ondanks de spierpijn die we allemaal hadden van de avond daarvoor zijn we een heel eind gekomen! Het wordt een heel stevig, voornamelijk instrumentaal nummer voor een speciaal persoon. Gezien we van een hoop fans hebben gehoord dat we meer instrumentaal moeten gaan doen, hebben we besloten dit in het nieuwe nummer te verwerken. We slaan met dit nummer dus een compleet andere weg in! Meer gaan we nog niet verklappen, maar er bestaat een kans dat we hem 25 november gaan spelen!

Wel kunnen we verklappen dat er een nieuw optreden in de planning staat. Jullie moeten nog even wachten, maar op 27 april staan wij samen met de Big Bam Boom Band in Artishock in Soest. Zet het vast in je agenda, want dit belooft een groot feest te worden!

Liefs, Ladies Decision

Geen opmerkingen:

Een reactie posten