30.11.11

Drukke, maar zeer geslaagde week!

Deze week stond in het teken van ons optreden in Café Onder de Linde en natuurlijk in het teken van de Finale van het Radio 538 Demo Duel op 15 december aanstaande.

Afgelopen donderdag hebben we keihard geknald om de set voor Café Onder de Linde helemaal door te spelen en ons nieuwe nummer 'As Long As I Can' goed in te studeren. Vrijdag speelden we daar namelijk tijdens de Chicksnight en het was heel fijn om weer op het podium te staan. De sfeer was super gezellig en het optreden ging heel goed! We hebben een hele hoop positieve reacties gehad en natuurlijk de mogelijkheid om 'Get Out!' nog een keer live te spelen, als voorbereiding voor de finale van 538 Demo Duel. Speciale complimenten nog even naar onze drumster Nadja, die was twee weken geleden het topje van haar duim bijna verloren maar heeft toch het hele optreden uitgespeeld!

Zondag was het tijd om 'Get Out!' nog even goed door te nemen en vooral te letten op onze performance. We hebben een aantal dingen bedacht om ons optreden bij het Radio 538 Demo Duel zo speciaal mogelijk te maken, maar die houden we nog even voor jullie geheim! Nieuwsgierig? Kom dan 15 december vooral kijken. Hou de site in de gaten voor meer informatie. Naast 'Get Out!' hadden we zondag ook genoeg inspiratie om te werken aan een ander nummer: 'Fairytale'! 'Fairytale' was begonnen met een jazz ideetje en dat wordt nu meer benadrukt. Het nummer past nu een stuk beter bij ons en het resultaat is uiteraard binnenkort te horen!

Liefs, Ladies Decision

Geen opmerkingen:

Een reactie posten