10.12.11

Locatie radio 538 Demo Duel bekend!

15 december is het dan zover! Over een week staan we met ons nummer 'Get Out!' in de finale van het radio 538 Demo Duel. Eindelijk is ook de locatie bekend; Het Patronaat in Haarlem

Helaas heeft deze locatie een nadeel. De zaal is redelijk klein is en het is helaas (buiten de gastenlijst om) niet mogelijk is om kaarten te kopen. Wel zal het optreden worden gefilmd en er worden foto's gemaakt. Dus je kunt ons optreden later wel online bewonderen!

De zaal gaat om 19.15 open en om 20.00 speelt de eerste act. Op de avond zelf zal bekend worden gemaakt in welke volgorde de acts spelen. Aan het eind van de avond bepaalt een deskundige jury wie z'n demo officieel mag releasen als single, airplay op Radio 538 krijgt en een platencontract scoort!

Hou ook het Algemeen Dagblad in de gaten, want deze week hebben we een interview met het AD waarin aandacht zal worden besteed aan ons optreden in de finale van het radio 538 Demo Duel!

Daarnaast staan we nog steeds bovenaan in de poll voor het Girls Kick Balls optreden op de Girls Kick Balls Hyve! Stemmen kan tot het eind van het jaar op www.girlskickballs.hyves.nl, dus breng je stem uit en help ons aan een plek in Paradiso!

Liefs, Ladies Decision

Geen opmerkingen:

Een reactie posten