16.4.12

Druk weekend

Dit weekend was enorm druk, maar super leuk! Vrijdag hadden wij een optreden in Artishock tijdens Soestvrijstaal. Samen met 4 andere bands speelden wij die avond. Wij waren de derde band en we hebben een half uurtje gespeeld. Het was erg druk en het publiek was enorm enthousiast. Een zeer gezellige avond dus!



De volgende dag verzamelden we rond etenstijd om met z'n allen naar Mijdrecht te reizen. Samen met de band Steel Factory speelden we in AJOC tijdens Immitsj Live. Andy Teerlink (van Midpoint FM) was hier ook aanwezig, hij zou het geluid van Steel Factory doen, wij hadden zoals gewoonlijk onze eigen geluidsman Sebastian de Jong bij ons. Andy was heel benieuwd hoe we live speelden, gezien hij ons alleen nog maar bij zijn radioshow heeft gezien. Andy had contact met Jan, die op dat moment bij Midpoint FM aanwezig was en regelde dat onze oude jingle werd gedraaid. Zo waren we die avond ook nog even op de radio! Het optreden ging erg lekker. Het was wat minder druk dan bij Artishock, maar het publiek was ook hier erg enthousiast. Erg leuk podium om te spelen!



Maar het weekend was hierna nog niet voorbij. We hadden namelijk ook nog een radiooptreden bij Nederklinkers. Conjo had zich goed verdiept in onze agenda en wisseling van de band. Dus we kregen hier behoorlijk wat vragen over. We hebben onze nieuwe opname van Get Rid of You gedraaid en ook hebben we Searching for Thomas en Second Secret akoestisch gespeeld. Een erg gezellige afsluiter van het weekend!

Liefs Ladies Decision

Geen opmerkingen:

Een reactie posten