10.4.12

Gezellige zaterdag

Afgelopen zaterdag was echt een feest! We zijn eerst naar de muzikantendag geweest. Hier hebben we wat nieuwe contacten gelegd waar we hopelijk nog meer van gaan horen. Ook hebben we hier een demobespreking gehad met Wim Kwakman. Zeer interessant en leerzaam. Onze biografie is ook door vakkundinge mensen even onder handen genomen. We hebben een aantal panels bijgewoond en zijn zelfs een oude bekende tegen gekomen! Jasper van Vugt gaf namelijk een panel op de muzikantendag, wij kennen hem echter van Kalvertorenpop, waar hij in de jury zat. Erg leuk dat hij ons nog wist te herkennen!

Maar na de muzikantendag was de zaterdag nog niet afgelopen. Eric Geskus vierde namelijk zijn verjaardag. Alle instrumenten waren in de woonkamer gezet en Ladies Decision heeft toen een aantal nummers gespeeld voor een gezellig publiek!

Naast al dit gezellige nieuws, hebben we helaas ook iets minder prettigs te vertellen. Ons optreden in Paradiso zal niet door gaan. De organisatie van Girls Kick Balls had een eerder, kleiner festival georganiseerd in Paradiso. Dit is helaas niet helemaal gegaan zoals verwacht. Hierdoor heeft Paradiso besloten Girls Kick Balls Festival niet door te laten gaan. Mensen die al een kaartje hebben gekocht, kunnen dit geld via de site van Paradiso waarschijnlijk terug krijgen.

Liefs Ladies Decision

Geen opmerkingen:

Een reactie posten